Rysk man påstås orsaka allmän oro nära Nai Yang Beach i Phuket

Phuket -

En rysk man ska ha orsakat allmän ordningsstörning nära en välkänd strand i Thalang under den gångna helgen, men allt blev bra till slut.

Phukets turistpolis berättade för Phuket Express att de under den gångna helgen underrättades från lokala invånare om att en utländsk man störde allmänheten med höga ljud och ropade nära ett stort hotell vid Nai Yang Beach i Sakoo-distriktet.

De anlände till platsen för att hitta en oidentifierad tung medelålders rysk man klädd i singel och shorts och inga skor. Han hittades prata högt ensam med sig själv, och till synes hade en livlig diskussion för sig själv på ryska. Han kunde dock fortfarande lugna ner sig och kommunicera medvetet med polisen när de pratade med honom på engelska och thailändska och han verkade inte hota eller skada någon.

Phukets turistpolis frågade mannen om han ville åka till ett sjukhus eller behövde någon psykiatrisk hjälp, den ryske mannen vägrade. Han frågade sedan och fick tillstånd av polisen att ta en kort vila på en obevakad strandsäng på stranden. En ordningsvakt i närheten ombads hålla ett öga på mannen om det uppstod något ytterligare problem.

Phuket Express noterade att Phukets turistpolis inte avslöjade några andra detaljer om mannen.

Mannen har enligt uppgift lugnat ner sig, tagit en tupplur och lämnat säkert tidigare med Phukets turistpolis förutsatt att han antingen var berusad eller bara njöt av att chatta med sig själv.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.