Taxichaufför för mobilapp attackerades när han hämtade passagerare på en strandklubb i Cherng Talay

Thalang –

En taxichaufför för mobilapplikationer ådrog sig skador efter att han attackerades av flera män när han plockade upp en passagerare på en strandklubb i Cherng Talay, enligt en polisrapport.

Cherng Talay-polisen berättade för Phuket Express att på söndagen (3 decemberrd) att på lördag (2 decembernd) Mr. A (alias), 25, lämnade in en rapport till relevant polis. Han berättade för polisen att han är en laglig, licensierad taxichaufför och att en passagerare ringde honom via en laglig mobilapplikation för att hämta dem på en strandklubb.

När herr A kom till strandklubben frågade en oidentifierad man honom vilken taxiapplikation han använde. Därefter bad mannen honom att vänta på sin passagerare på en väg utanför strandklubben. Herr A ringde sedan sin passagerare för att sätta sig på sin taxi utanför strandklubben.

Plötsligt träffade något herr A:s taxi bakifrån. Herr A uppgav sedan för polisen att han såg två främmande män som höll i träpinnar gå mot hans taxi. Han steg sedan ur sin taxi och de två männen sa till Mr A 'Förstår du?' innan du smackar och slår honom. Samtidigt ska en annan man ha slagit herr A i ryggen fyra gånger med en träpinne innan han tryckte tillbaka honom i sin taxi.

Herr A åkte sedan till ett sjukhus i Phuket och upptäckte att han hade fått revbens- och lungskador. Han vårdas nu på ett sjukhus i sin hemstad i Trang eftersom han är oroad över sin säkerhet.

Cherng Talay-polisen uppgav att de granskar rapporten och kommer att genomföra en ytterligare utredning för att identifiera och intervjua potentiella misstänkta och pressa rättsliga anklagelser om det är motiverat.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.