Par greps med 9,765 1 meth-piller, 100 kg Crystal Meth och XNUMX g ketamin i Rawai

Rawai –

Ett par greps i Rawai med 9,765 100 metamfetaminpiller, ett kilo kristallmetamfetamin och XNUMX gram ketamin.

Ett team från Mueang Phuket-distriktet berättade för Phuket Express att på måndagen tidigt på morgonen (4 decemberth), arresterade de två misstänkta som endast identifierades som Mr. Suppakit, 47, och Ms. Tassanee, 49, i ett hyresrum i Rawai. Beslagtogs från dem var mer än ett kilo kristallmetamfetamin, 9,765 100 metamfetaminpiller, mer än XNUMX gram ketamin, en pistol och sex kulor.

De fördes till Chalong polisstation för att åtalas för olagligt innehav av kategori 1 och 2 droger med avsikt att sälja och olagligt innehav av skjutvapen och ammunition.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.