Ung fransk turist död efter att ha fallit från Koh Samui vattenfall

Koh Samui-

Klockan 3:30, den 2 december 2023, fick Koh Samui-poliser en försvunnen personrapport om en fransk turist som av misstag fallit från Namuang Waterfall 2, Koh Samui, Surat Thani.

Koh Samui-poliser, räddningsteam och relevanta myndigheter skyndade sig att hitta den försvunna personen som senare offentligt identifierades som Mr Ryan Meghan, en 20-årig fransman.
På händelsedagen rapporterade Merina Emma och hennes vän till officerare vid Namuang Waterfall 2 att Ryan och andra vänner besökte vattenfallet. Men Ryan gick ensam för att leka vatten på en annan plats och efter 5 minuter hade Merina och andra vänner enligt uppgift ropat efter Ryan. Det kom inget svar, bara Ryans sandaler och telefon hittades på marken, sa Merina.
Efter att ha fått en rapport från de franska turisterna gick officerarna vid Namuang Waterfall 2 ut för att söka efter den försvunna personen, men terrängen var svår att gå till fots, vädret var dåligt och natten var nära, så teamen upphörde sökningen.

Klockan 8:40, den 3 december, inledde relevanta myndigheter ytterligare en sökoperation och upptäckte Ryan kl. 11:15. Teamen tog ytterligare 3 timmar till fots för att hämta kroppen från vattenfallet.
Inledningsvis togs Ryan för obduktion och hölls på Koh Samui sjukhus för att fastställa den exakta dödsorsaken. Samtidigt skulle Koh Samui-poliser underrätta den franska ambassaden om fallet.

Den här artikeln dök ursprungligen upp på vår systerwebbplats The Pattaya News.

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i cirka nio år som heltidsboende, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/