Thai Smile Airways kommer att upphöra med verksamheten, integrering i Thai Airways vid årets slut

PRESSMEDDELANDE från National News Bureau of Thailand

Thai Smile Airways, ett dotterbolag till Thai Airways, kommer att upphöra med sin flygverksamhet i slutet av detta år. Flytten har meddelats av Thai Airways och innebär att Thai Smiles 20 Airbus A320-flygplan integreras i moderbolagets verksamhet.

Från och med den 31 december kommer Thai Airways att ta full kontroll över Thai Smiles tillgångar och tjänster.

Övergångsprocessen, som förväntas vara slutförd i januari 2024, kommer att innebära att Thai Airways kommer att hantera nio inrikeslinjer som tidigare trafikerats av Thai Smile. Dessa rutter kommer att fortsätta under TG-flygkoden till åtminstone slutet av mars. Passagerarplats- och servicereservationer kommer att överföras till Thai Airways från och med den 16 december, med Thai Smiles webbtjänster förbli aktiva fram till den 15 december.

Thai Smiles biljettservice och callcenter kommer att fortsätta sin verksamhet fram till den 31 december. Efter detta datum kommer passagerare som söker dessa tjänster att omdirigeras till Thai Airways.

Denna konsolidering sätter stopp för Thai Smile Airways verksamhet, som inleddes den 17 oktober 2013. Upphörandet av flygbolagets verksamhet och dess integration i Thai Airways ses som ett strategiskt steg för att effektivisera verksamheten och förbättra tjänsteeffektiviteten inom den thailändska flygsektorn .

Det föregående är ett pressmeddelande från National News Bureau of Thailand.

Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.