Patong bjuder in alla att gå med på Phuket Carnival 2023!!!

Patong –

Patongs kommun bjuder in alla att gå med i de 37th Phuket Carnival på Patong 2023!

Vår tidigare historia:

Den årliga Patong-karnevalen kommer att hållas nästa månad för att markera den officiella invigningen av Phukets turismhögsäsong.

Nu, för detaljerna:

Den 37th årliga evenemanget kommer att hållas från den 8 decemberth till december 10th, 2023 från 10:00 och framåt på Patong Beach.

En parad kommer att hållas den 8 decemberth från 5:00 och framåt på Patong Beach.

En konsert från den populära thailändska rapparen Two Pee SOUTHSIDE kommer att vara från 10:30 till midnatt den 8 december på Patong Beach.

I år kommer evenemanget att hållas under temat "Lyckans tid". Festivalen hålls traditionellt i Patong för att markera den officiella början av Phukets turisthögsäsong.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.