Donera mat till gatuhundar och katter på Lotus's

PRESSMEDDELANDE:

Lotus's och Pet Us-butiken stödjer Soi Dog Foundation genom sin "Feed us at Lotus's"-kampanj i ett försök att hjälpa gatuhundar och -katter.

Från och med idag och fram till den 31 december 2023 kan alla som handlar på eller besöker Lotus's köpa hund- eller kattmat och lämna in det på donationspunkterna i deltagande Lotus filialer, som inkluderar Lotus's SamKong, Lotus's Thalang, Lotus's Chalong och Pet Us-butiken på Lotus's. Thalang.

Soi Dog Foundation är en ideell organisation som helt och hållet verkar på stöd från snälla individer som vill förbättra livet för hemlösa djur. Kampanjen "Feed us at Lotus's" syftar till att tillhandahålla ett bekvämt sätt för individer att bidra till Soi Dog, som för närvarande ger skydd och vård till mer än 1,900 XNUMX djur i sin fristad i Mai Khao.

Det föregående är ett pressmeddelande publicerat med fullständigt tillstånd och auktorisation av organisationen/organisationerna som anges i PR-materialet och TPN-media. Uttalandena, tankarna och åsikterna från organisationen som är inblandade i pressmeddelandet är helt deras egna och representerar inte nödvändigtvis de från TPN media och dess personal.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.