Rysk turist skadad efter att thailändskt par hamnat i gräl på Bangla Road i Patong

Patong –

En rysk turist har ådragit sig lindriga skador efter att ett thailändskt par hamnade i ett fysiskt gräl på Bangla Road i Patong.

Phukets turistpolis berättade för Phuket Express att de underrättades om att ett thailändskt par bråkade muntligt på en nöjesplats på Bangla Road på tisdagskvällen (28 november)th).

Paret kastade "av misstag" ett glas whisky på en rysk turist på en nöjesplats under deras diskussion. Den ryska turisten fick då lindriga huvudskador. Den thailändska kvinnan i argumentationen gick till slut med på att efter debatt med alla inblandade sidor betala ekonomisk kompensation för nöjesstället och ge ekonomiskt stöd för medicinsk behandling av den ryska turisten.

Phuket Express noterade att Phukets turistpolis inte avslöjade några detaljer, såsom namnen på både den ryska turisten och det thailändska paret.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.