Patong Massage Shop-ägare greps för att ha anställt minderårig under nattetid

Patong –

En ägare till en massagebutik i Patong greps efter att ha hittats hyra en personal under 18 år under specifika tider.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att på tisdagskvällen (28 novemberth) vid 10:30 arresterade de ägaren till en massagebutik i Patong. Ägaren fördes till Patongs polisstation för att åtalas för att ha tillåtit anställda under 18 år att arbeta i massagebutiken från 10:00 till 6:00 utan tillstånd.

Enligt Thailand Department of Labor Protection and Welfare Laws får arbetsgivare inte anställa anställda under 18 år mellan 10:00 och 6:00. Den som bryter mot lagarna ska dömas till fängelse i upp till sex månader eller böter på upp till 100,000 XNUMX baht eller båda.

Phuket Express noterade att specifika detaljer om butiksägaren och namnet på massagebutiken inte släpptes av Patong-polisen.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.