Motorcykelförare greps efter att ha rört vid åtta kvinnors kistor i Phuket

Phuket -

En manlig motorcykelförare greps till slut efter att ha rört vid minst åtta kvinnors bröst som körde motorcyklar i Phuket.

Thalang-polisen berättade för Phuket Express att de på måndagen (27 november) klockan 5:30 arresterade en misstänkt som bara identifierades som Mr. Mon, 34 i ett hus i Thalang. Detta kom efter att åtta kvinnliga offer lämnat in en anmälan till Thalang-polisen under de senaste två veckorna.

Offren berättade för Thalang-polisen att medan de körde motorcyklar ensamma, fanns det en manlig motorcykelförare som kom nära dem innan han rörde vid deras bröst och bröst innan de skyndade iväg. Kvinnorna uppgav att de var mycket rädda och att de inte kände mannen.

Offrets namn hölls undan på grund av att de utsatts för sexuella övergrepp.

Thalangpolisen spårade upp den misstänkte från CCTV-bilder i området och hittade till slut Mon. Han erkände för polisen att motorcykelföraren var han och han bad alla kvinnliga offer om ursäkt. Han hävdade att han åt några droger som fick honom att göra något som han inte menade att göra.

En instrumentbräda från baksidan av en bil hade fångat händelsen från ett av offren.

Mon står inför anklagelser om att ha begått oanständiga handlingar mot personer som är äldre än 15 år. Straffet kan bli fängelse i upp till 10 år.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.