Förarkropp och whiskyflaska hittades utanför en vältad pickup i Thalang – VIDEO

Thailand -

En förarkropp och en flaska whisky hittades utanför en vältad pickup i subdistriktet Sri Soonthorn tidigt i morse.

Major Thanpisit Mueangjan vid Thalang-polisen berättade för Phuket Express att han underrättades om olyckan klockan 1 på torsdagen tidigt på morgonen (50 november)th) på Thep Krasattri Road norrut i Baan Phon.

Räddningstjänst anlände till olycksplatsen för att hitta den vältade lastbilen på vägen. Föraren, Mr. Suwit Korjaroenkit, 48, från Pa Klok, Thalang hittades död med svåra huvudskador utanför pickupen.

En lastbilspassagerare, Mr. Witthaya Petchahueng, 48, också från Pa Klok, Thalang, hade ådragit sig rygg- och armskador. Han fördes till ett närliggande sjukhus. En flaska thailändsk whisky hittades nära pickupen.

Hastighetsgränsvägskylten i närheten av platsen visar 60 kilometer i timmen.

CCTV-filmer i närheten som polisen tittade på verkar visa att pickupen som kördes av Mr. Suwit körde i södergående körfält innan den vände över och korsade centralreservatet till norrgående körfält. Thalangpolisen fortsätter sin utredning för att hitta den exakta orsaken till olyckan.

VARNING: Videon nedan innehåller innehåll som vissa kan tycka är störande.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.