Rysk kvinna greps på Phukets flygplats för påstått bedrägeri

Phuket -

En rysk kvinna greps på Phukets internationella flygplats för påstådda bedrägerier och import av falsk information till datorsystem.

Phuket immigrationspersonal på Phukets internationella flygplats berättade för Phuket Express på måndagen (27 november)th) det på söndagen (26 novemberth) klockan 11:40 arresterade de och Cyber ​​Crime Investigation Bureau den oidentifierade 34-åriga ryska kvinnan vid Phukets internationella avgångsterminal.

Hon är en efterlyst misstänkt som anklagas för bedrägeri genom att utge sig för att vara en annan person och importera falska uppgifter till datorsystem. Hon fördes till Cyber ​​Crime Investigation Station för ytterligare rättsliga åtgärder.

Den ryska kvinnan har inte släppt något uttalande till pressen. Phuket Express noterade att polisen inte släppte kvinnans namn eller gav detaljerade detaljer om omständigheterna bakom det påstådda bedrägeriet.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.