Phukets turistpolis utreder rysk som påstås arbeta olagligt vid Tour Booth

Phuket -

Phukets turistpolis inspekterade en resemonter i Patong efter att de informerats av oroliga medborgare om att en ryss påstås arbeta olagligt med att sälja resepaket.

Phukets turistpolis berättade för Phuket Express att de och Phuket Tourist Assistance Centre (TAC) under den gångna helgen inspekterade en turmonter som ligger framför ett hotell på Phang Mueang Sai Kor Road.

Inspektionen följde efter att Phukets turistpolis underrättades från en orolig medborgare om att en rysk medborgare påstås arbeta olagligt med att sälja resepaket vid turnémontern. Polisen hittade dock ingen utlänning som sålde resepaket vid turnémontern men sa att de skulle hålla ett öga på den aktuella montern.

Relaterade artiklar:

Phuket Immigration inspekterade ett företag i Phuket efter att de fått besked om att det påstås ha arbetat en rysk person där illegalt.

Phuket Immigration inspekterade en biluthyrningsbutik i Mueang Phuket efter att de informerats av oroliga medborgare om att företaget påstås vara helt ryskt ägt och sysselsatt rysk personal illegalt, utan att involvera några thailändska medborgare.

Phuket Immigration inspekterade en resemonter i Kata efter att de informerats av oroliga medborgare om att en ryss påstås arbeta olagligt med att sälja resepaket.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.