Thailands vice premiärminister och utrikesminister är planerad att besöka Israel för att ta hem gruppen av frigivna gisslan

PRESSMEDDELANDE:

Mellan 28-29 november 2023 är HE Mr. Parnpree Bahiddha-Nukara, Thailands vice premiärminister och utrikesminister, planerad att resa till Israel för att besöka de 17 frigivna thailändska gisslan och föra hem dem den 30 november 2023 kl. 12.05 timmar.

Vid detta tillfälle kommer vice premiärministern och utrikesministern också att besöka 3 thailändska medborgare som är skadade och fortfarande ligger kvar på sjukhus. Han kommer också att träffa representanter från ICRC och de thailändska arbetarna/thailändska samfundet i Israel, samt besöka den kungliga thailändska ambassaden i Tel Aviv för att tacka ambassadens personal och andra berörda organ för den ansträngning och den hjälp som tillhandahållits thailändska medborgare under utmaningen. tid.

Det föregående är ett pressmeddelande från den thailändska regeringens PR-avdelning.
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.