Berusad man greps efter att ha hotat ex-fru med pistol i Chalong

Chalong –

En berusad man greps efter att han hotat sin ex-fru med en pistol i Chalong.

Chalong-polisen berättade för Phuket Express att torsdagen (23 novemberrd), fick de besked från grannar om att en man hotade en kvinna i deras bostadsområde och att mannen är ex-make till kvinnan.

De kom till platsen innan de grep den 36-årige thaimannen. Han beslagtogs av en handgjord pistol med tre kulor, två åtta tums knivar och en liten mängd metamfetaminpiller.

Han fördes till Chalong polisstation för att åtalas för olagligt innehav av skjutvapen och ammunition, bärande av ett vapen offentligt utan tillstånd, bärande av ett vapen offentligt utan vederbörlig anledning, olagligt innehav av kategori 1-droger och användning av illegala kategori 1-droger .

Hans namn släpptes inte av Chalong-polisen till pressen.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.