Sju personer skadades i fem bilolyckor i Thalang

Thalang/News Brief

Sju personer har ådragit sig mestadels lindriga skador efter att fem bilar kraschade i distriktet Thep Krasattri.

Thalangpolisen underrättades om olyckan tidigare i veckan under natten på huvudvägen Thep Krassattri i Mud Dokkhao.

De första insatserna kom till platsen för att hitta fem skadade bilar inklusive en minibuss på vägen. Sju personer hade ådragit sig olika skador från olyckan och de fördes till ett närliggande sjukhus.

Tyvärr pratade ingen av personerna som var inblandade i olyckan med pressen eller räddningspersonal och Thalang-polisen lämnade inte omedelbart ut ytterligare information om olyckan till thailändsk press.

Thalangpolisen fortsätter sin utredning för att hitta orsaken till olyckan för ytterligare rättsliga åtgärder. Om ytterligare information om denna olycka blir tillgänglig kommer Phuket Express att publicera en uppdatering.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.