Brand förstör bil i Chalong – VIDEO

Chalong –

En brand förstörde en parkerad sedan i Chalong och larmade invånare i närheten.

Kapten Jaras Lempan från Chalong-polisen underrättades om bilbranden i Soi Tanuthep på Chao Fa West Road i Chalong, Mueang Phuket igår, den 21 november 2023 över natten.

Utryckningspersonal kom till platsen med brandmän och brandbilar från Chalong kommun för att hitta sedanen. Branden var kraftigt övertänd vid sedanen, men branden var till slut under kontroll inom 15 minuter.

Sedanföraren, Mr. Sampan Promduang, 58, från Phatthalung kontaktades senare och kom till platsen efter att hans granne ringt honom.

Sampan berättade för polisen att han precis anlänt till Phuket i augusti i år. Han hade parkerat sin sedan nära sitt hus sedan den 19 novemberth. Han hade ingen aning om hur hans bil fattade eld. Kriminalpolisen fortsätter sin utredning för att hitta den exakta brandorsaken.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.