Ung man räddad efter att ha hoppat från Sarasin-bron

Phuket -

En ung man har räddats från havet efter att han hoppat från Sarasin-bron i Thalang.

Royal Thai Navy Third Area Command berättade för Phuket Express att på lördagen (18 novemberth) fick de besked om att en man som fortfarande levde flöt i havet nära Sarasin-bron i Mai Khao-distriktet.

De kom till området för att konstatera att mannen redan hade räddats säkert av en lokal fiskebåt i närheten. Mannen fördes senare till ett närliggande sjukhus.

Det har rapporterats att mannen är en student från Phang Nga. Han hoppade från Sarasinbron men sågs omedelbart och räddades av en lokal fiskebåt.

Mannens namn har undanhållits för hans integritet och på grund av situationens känslighet.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad vänligen kontakta för hjälp. Phuket Express föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.