Tre personer greps med 100 uppsättningar illegala strandsängar på Karon Beach

Karon –

Tre personer har gripits med 100 uppsättningar strandsängar beslagtagna på Karon-stranden utanför den lagliga tillståndszonen, säger polisen.

Tjänstemän från Mueang Phuket District Office och Karon Police inspekterade Karon Beach. Inspektionen kom efter att de fått klagomål om att det fanns strandsängar utanför den lagliga zonen för tillstånd för strandsängar.

Tre personer har gripits och 100 uppsättningar strandsängar beslagtogs från dem. De fördes till Karons polisstation för att åtalas för brott mot lagen om upprätthållande av renlighet och ordning i staden.

De identifierades inte med namn för den thailändska pressen.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.