Fräck skjutning i Patong lämnar tre personer skadade

Patong —

I en chockerande incident som inträffade tidigt på morgonen idag, gick en före detta bararbetare ut på ett skottlossning på parkeringsplatsen i Soi Lao nära Bang La Road, Patong, och skadade tre personer.

Beväpnad med en Smith & Wesson-revolver av kaliber .38, sköt angriparen, som av polisen endast identifierades som Mr. Jess (alias), fem skott och lämnade tre personer skadade. Den fräcka skottlossningen ägde rum klockan 2:25 idag, den 19 november, vilket föranledde brådskande svar från Patongs polis och räddningsarbetare och gjorde att det närliggande bardistriktet stängdes helt av.

På olycksplatsen i Kathu-distriktet hittade myndigheterna tre offer, alla thailändska män, som hade fått skottskador i sina armar och ben. Ett offer fick också lindriga skador efter en knivattack. Alla tre, som inte omedelbart identifierades, transporterades omedelbart till Patong Hospital och Vachira Phuket Hospital för behandling.

Mr. Jess, den påstådda beväpnade mannen, greps av polisen på platsen och fördes till Patongs polisstation för ytterligare förhör.

Enligt Pol. Överste Sujin Nilbodee, chef för Patongs polisstation, Mr. Jess, som för närvarande är arbetslös, hade en historia av konflikter med offren som går tillbaka till det senaste året. Han brukade arbeta på en okänd nöjesplats i Soi Bang La och hade utvecklat en rivalitet med de skadade.

Efter att ha försvunnit en tid återvände han till området och stötte på sina gamla rivaler på parkeringsplatsen. Ett fysiskt bråk uppstod, som eskalerade när Mr. Jess tog till att använda sitt skjutvapen. Pol. Överste Sujin uppgav att Mr. Jess också orsakade skador på oskyldiga bararbetare i närheten av hans skottlossning.

Till en början kommer Patong-polisen att träffas för att begära ytterligare styrkor från Region 8-polisen för att säkerställa turisternas säkerhet när högturismsäsongen närmar sig. Mr. Jess, under tiden, står inför rättsliga åtgärder som presstid.

Prenumerera
Tanakorn Panyadee
Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.