Tonåring greps med 201 metamfetaminpiller i Phuket

Phuket -

En tonåring greps med 201 metamfetaminpiller i Rawai, Mueang Phuket.

Chalong-polisen berättade för Phuket Express att de tidigare i veckan arresterade en 16-årig manlig tonåring i Thai Mai Village i Rawai. Han beslagtogs 201 metamfetaminpiller. Namnet på den misstänkte hölls undan på grund av hans ålder.

Enligt Chalong-polisen använder illegala drognätverk vanligtvis tonåringar för att leverera droger. De ger droger till tonåringar och efter att tonåringarna blivit beroende kommer de att utföra leveransjobb åt knarklangare. När de greps, eftersom de fortfarande är tonåringar, står de inför mindre rättsliga åtgärder i motsats till vuxna på grund av att de är ungdomar. De flesta av dem är i åldrarna 13 till 16 år gamla, tillade Chalong-polisen.

Relaterade artiklar:

En man greps med 90 metamfetaminpiller i Rawai.

En man greps med metamfetaminpiller i Rawai, Mueang Phuket.

Tjänstemän har fortsatt tillslaget i en lokal by i Rawai där illegala droger sprids i stor utsträckning.

En kvinnlig misstänkt greps med 20 metamfetaminpiller i en snackspåse i en by i Rawai.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.