Myanmars medborgare greps för att ha sålt e-cigaretter och magiska svampar i Patong

Patong –

En man från Myanmar greps efter att han hittats sälja e-cigaretter och magiska svampar i Patong.

Patongpolisen berättade för Phuket Express denna vecka att de hade arresterat en 27-årig man från Myanmar i en butik i Patong. Han togs från honom olika typer av magiska svampar som listades som "CStar" och "Apa". Totalt beslagtogs 7 gram.

Polisen beslagtog även 31 e-cigaretter. Han fördes till Patongs polisstation för att åtalas för olagligt innehav av kategori 5-droger (magiska svampar) och olaglig försäljning av produkter som inte hade betalats statlig skatt.

Patongpolisen fortsätter att slå ner på illegala magiska svampar som säljs mestadels i cannabisbutiker och flera arresteringar har ägt rum på sistone, som den här.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.