Ton Ao Yon vattenfall i Phuket öppnar efter tillfällig stängning

Wichit –

Ton Ao Yon-vattenfallet öppnade igen för allmänheten med tidsbegränsningar efter en tillfällig stängning för att återställa den naturliga miljön.

Vår tidigare historia:

Ton Ao Yon-vattenfallet i Wichit, Mueang Phuket, stängdes tillfälligt för turism förra månaden för underhåll.

Nu, vår uppdatering:

Wichit kommun berättade för Phuket Express torsdagen (16 november) att Ton Ao Yon Waterfall kommer att öppna från 9:00 till 5:00 dagligen. Phuket Express noterade att det tidigare inte fanns någon tidsbegränsning för öppning och stängning.

Besökare uppmanas att följa reglerna som är:

  • Vänligen håll låga ljudnivåer för att inte störa andra
  • Bär inte vapen eller jaga djur.
  • Ta inte bort något från vattenfallet inklusive stenar, växter eller vilda djur.
  • Vänligen drick inte alkohol eller andra berusande ämnen vid vattenfallet.
  • Vänligen lämna ingen skräp.

Relaterade artiklar:

Phuket-polisen från Wichit-polisstationen bekräftade i kväll, den 5 augusti 2021, att en utländsk kvinnlig turist som tros vara en schweizisk medborgare i 50-årsåldern och bekräftad som en Phuket Sandbox-turist, hittades död vid Ton Ao Yon-vattenfallet i Wichit, Phuket, tidigare idag.

Offret, 57, biträdande protokollchef för Schweiz federala församling, lämnade sitt hotell i Ao Yon vid 11:30-tiden.

Minnesmärken för den schweiziska turisten, 57, som dog i Phukets sandlåda under misstänkta omständigheter förra veckan, hölls fredag ​​kväll (6 augusti)th) och har fortsatt i mindre skala under helgen då information om det avskyvärda brottet fortsätter att komma in.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.