Thailand utsetts till "bästa prisvärda långdistansdestination"

PRESSMEDDELANDE:

Röstade av svenska resenärer till utmärkelserna Travel Great RES Prize Destination 2024 arrangerade av RES och Travel News.

Bangkok, 16 november 2023 – Thailand röstades fram som "Bästa prisvärda långdistansdestination" i utmärkelserna Travel Great RES Destination 2024 som anordnades av RES och Travel News, en svensk ledande tidning inom resebranschen.

Prisutdelningen Travel Great RES Prize Destination 2024 hölls på Travel News Market i Stockholm den 9 november 2023.

Baserat på en undersökning gjord av undersökningsföretaget Nordic Bench and Travel News röstas priset 'Bästa prisvärda långdistansdestination' fram av svenska resenärer som letar efter drömdestinationen som erbjuder bäst värde och kvalitet.

Detta är tredje året i rad som Thailand hedrades med utmärkelsen, som tidigare kallades utmärkelsen 'Bästa valuta för pengarna'.

Krittika Rojanasap, biträdande direktör för Thailands turistmyndighet (TAT) Stockholmskontor, sa ”En sådan ära att få ta emot det här priset ännu en gång och vilken fantastisk känsla att veta att Thailand fortfarande är svenskarnas favoritdestination genom åren. Vi kommer att fortsätta vårt arbete för att säkerställa att Thailand fortsätter att vara den föredragna långdistansdestinationen under många år framöver.”

TAT Stockholm Office främjar Thailands riktning mot ansvarsfull och hållbar turism, samtidigt som man lyfter fram kungarikets rika historia och kultur, rikliga natur och varma thailändska gästfrihet.

Sverige är Thailands främsta källmarknad från Skandinavien. Från 1 januari – 12 november 2023 hade 130,563 XNUMX svenskar besökt Thailand.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fem år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.