Man greps för att ha sålt magiska svampar i Patong

Patong –

En man greps i en cannabisbutik i Patong. Han hittades säljande magiska svampar som är listade som illegala droger i kategori 5 i Thailand.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att på onsdagen (15 novemberth) arresterade de en man i en cannabisbutik på Kamala – Patong Road. Han beslagtogs av olika typer av magiska svampar som var listade som WTAT, APE, DT, DC, LG och BT, totalt beslagtogs 131.8 gram. De magiska svamparna hittades av örnögda officerare i lådor gömda under en disk.

Den misstänkte fördes till Patongs polisstation för att åtalas för olagligt innehav av kategori 5-droger (magiska svampar). Phuket Express noterade att Patongpolisen inte gav några ytterligare detaljer om säljaren.

Patongpolisen fortsätter att slå ner på illegala magiska svampar som säljs mestadels i cannabisbutiker och flera arresteringar har ägt rum på sistone, som den här.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.