Berusad tysk man greps efter att ha stulit motorcykel på ön Samui

FOTO: MGR online

Samui Island, Surat Thani –

En berusad 23-årig tysk man som övernattade greps efter att han stal en motorcykel från en lokal invånare på ön Samui.

Samui Immigration berättade för Phuket Express att de tidigare i veckan hade arresterat en 23-årig tysk man när han var nära ett hotell nära Chaweng Beach. Han visade sig ha stannat kvar i 34 dagar. Den tyske mannen var också berusad.

Den tyske mannen hade berusat stulit en motorcykel från en lokal invånare och lämnat den nära Chaweng Beach, säger Samui Immigration. Motorcykelägaren rapporterade stölden och polisen följde lätt spåret via CCTV och hittade den misstänkte nära stranden, och den unge tyske mannen fördes till Bo Phuts polisstation för att deporteras.

Samui Immigration berättade för Phuket Express att tysken hade arresterats tidigare för att ha orsakat allmän olägenhet. Under den tidigare incidenten hade han ett turistvisum och hade spenderat alla sina pengar och hade ingen plats att bo och orsakade som ett resultat problem för andra lokala invånare.

Det var oklart varför den misstänkte släpptes efter den tidigare incidenten, även om han under den situationen inte var översta. Samui Immigration släppte inte namnet på mannen men uppgav att han skulle svartlistas och utvisas. Det var inte heller klart om han skulle åtalas för stöld av motorcykeln innan några utvisningsförfaranden eller om Thailand skulle välja att bara ta bort honom från landet.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.