Två misstänkta greps för påstådd seriestöld i Thalang

Thalang/News Brief –

Två män greps efter att de påstås ha stulit från många platser i Thalang, säger Thalang-polisen.

Thalang-polisen berättade för Phuket Express att på onsdagen (15 novemberth) arresterade de två misstänkta som endast identifierades som Mr. Non, 41, från Phuket, och Mr. O, 44, från Phang Nga. De greps i ett hus i Thap Krasattri-distriktet.

Från dem beslagtogs en drönare, tre bärbara datorer, amuletter och andra värdefulla föremål. De två misstänkta fördes till Thalangs polisstation för att åtalas för stöld. Gripandet kom efter att de två misstänkta enligt uppgift stal från många ställen i Thalang-området.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.