Vintern börjar i Thailand

Nationell-

Den thailändska meteorologiavdelningen meddelar att Thailand går in i vintersäsongen från och med den 14 november 2023.

Minimitemperaturerna i norra Thailand förväntas sjunka under 23 grader Celsius, vilket tyder på kallt väder i flera områden. Vindriktningen som täcker Thailand på höjder från 100 meter till 3,500 XNUMX meter kommer att förskjutas mot nordost eller öst.

Samtidigt kommer vindar på högre höjder, över 5,000 XNUMX meter, att ändras till västlig. Men i de tidiga stadierna av denna vintersäsong kommer norra Thailand att uppleva regn under vissa perioder, medan den södra regionen förväntas ha kontinuerliga kraftiga regn.

Den här artikeln dök ursprungligen upp på vår systerwebbplats The Pattaya News.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i ungefär nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/