Sedan störtar nerför Patong Hill efter krasch, föraren skyller på bromsfel

Patong –

En kvinnlig sedanförare klarade sig från skada efter att hon inte kunde kontrollera sin sedan innan den kraschade in i en annan sedan och störtade nerför Patong Hill.

Räddningspersonal underrättades om olyckan söndagen (12 november) på en mindre väg bakom Tiger Shrine på Patong Hill. De kom till platsen för att hitta den blå sedanen fem meter ner i backen. Den oidentifierade kvinnliga föraren klarade sig undan allvarliga skador. Ytterligare en skadad sedan hittades på vägen i närheten.

Den kvinnliga sedanföraren sa att hon inte kunde bromsa när hon kom nedför backen. Hennes sedan kraschade in i den andra sedanen, vars förare inte avslöjades för pressen, innan hon störtade nerför backen.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.