Havssköldpaddsägg hittade på stranden i Phang Nga

Phang Nga –

Havssköldpaddsägg hittades på en strand i Takua Thung-distriktet.

Tjänstemän från Marine and Coastal Resources berättade för Phuket Express att de underrättades av lokalbefolkningen att de hittat spår av en mamma havssköldpadda på en strand vid Ao Toh Lah i Baan Khao Pilai, Kok Kloi sub-distrikt under den gångna helgen.

De gick till stranden för att hitta havssköldpaddsboet. Inuti hittades några havssköldpaddors ägg. Området påverkades inte av havsvatten eller dåligt väder och boet skyddas och övervakas tills äggen kläcks av berörda myndigheter.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.