Illegal cigarettaffär plundrades i Phuket

Phuket -

Polisen från Central Investigation Bureau (CIB) slog till mot en butik i Mueang Phuket hittade att sälja cigaretter olagligt.

CIB-polisen berättade för Phuket Express att de under den gångna helgen arresterade en kvinna som endast identifierades som Ms. Preeda i en butik i Rassada-distriktet. Hon anklagas för olaglig innehav och försäljning av cigaretter som inte betalats statlig avgift på.

Razzian kom efter att polisen meddelats av en anonym bekymrad medborgare att illegala cigaretter såldes i butiken. De gick till butiken och utgav sig för att vara köpare och säljaren sålde cigaretterna med obetald tull för 290 baht medan kostnaden för samma cigaretter med tullavgift skulle ha varit 1,650 XNUMX baht.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.