Man greps tre månader efter att ha stulit elektronisk surfplatta från turist på stranden i Rawai

Rawai –

En man greps tre månader efter att han stal en elektronisk surfplatta från en turist på Nai Harn Beach i Rawai.

Chalong-polisen berättade för Phuket Express att en misstänkt för tre månader sedan i augusti stal en elektronisk surfplatta från en turist på Nai Harn Beach i Rawai, Mueang Phuket, innan han skyndade iväg på en motorcykel.

Tre månader senare, den 9 novemberth, arresterade Chalong-polisen en misstänkt som endast identifierades som Mr. Mitun på Ratch Uthit 200 Pi Road i Patong. Hans ålder och nationalitet rapporterades inte av polisen.

Den stulna surfplattan togs i beslag hos honom. Han fördes tillbaka till Chalongs polisstation för att åtalas för stöld.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.