Ung man greps med 246,000 XNUMX metamfetaminpiller i Thalang

Thalang –

En 25-årig man greps med 246,000 XNUMX metamfetaminpiller i ett rum i Thalang, Phuket.

Thai Narcotics Suppression Bureau berättade för Phuket Express att de och Phukets provinspolis tidigare denna vecka arresterade Akbankan 'Bas' Wongmanee, 25, från Ubon Ratchathani, i nordöstra Thailand. Han greps i ett hyresrum i Baan Liphon, Sri Soonthorn. Han beslagtogs med 246,000 XNUMX metamfetaminpiller.

Han fördes till Thalangs polisstation för att åtalas för olagligt innehav av kategori 1-droger med avsikt att sälja.

Gripandet av Bas följer efter förra månadens polis först arresterade Mr Non på ett hotell på Chao Fa Road i Talad Nuea. Han beslagtog 46,400 XNUMX meth-piller.

Polisen fortsatte sin utredning och de fann att det fanns andra personer inblandade i narkotikanätverket med Non som ledde till gripandet av Bas.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.