Illegal utländsk reseguide arresterad på Phukets flygplats

Phuket -

En illegal utländsk reseguide i Krabi greps på Phukets internationella flygplats.

Immigration på Phukets flygplats berättade för Phuket Express att de denna vecka arresterade en utländsk man vid den internationella ankomstterminalen. Han anklagas för att ha arbetat som reseledare utan tillstånd och arbetat utan ordentligt arbetstillstånd. Han fördes till Ao Nangs polisstation i Krabi för ytterligare rättsliga åtgärder.

Phukets flygplatstjänstemän identifierade dock inte mannen, hans ålder eller nationalitet. De identifierade inte heller var mannen arbetade eller om hans arbetsgivare skulle ställas inför rättsliga anklagelser.

Liknande artikel:

Två kinesiska medborgare greps på Phukets internationella flygplats för illegalt arbete i Thailand.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.