Man arresterad med magiska svampar i Patong Cannabis Shop

Patong –

En man greps med magiska svampar i en cannabisbutik på Bangla Road i Patong. Magiska svampar är listade som illegala droger i kategori 5 i Thailand.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att torsdagen (9 novemberth) strax före midnatt arresterade de en man i en cannabisbutik. Från honom beslagtogs tre gram magiska svampar av GT-typ.

Han fördes till Patongs polisstation för att åtalas för olagligt innehav av narkotika i kategori 5.

Namnet på mannen och butiken släpptes dock inte av Patong-polisen till thailändska medier.

Liknande artikel:

Två personer greps på en bar på Bangla Road. De hittades sälja magiska svampar som är listade som illegala droger i kategori 5 i Thailand, säger polisen. Även utländska kunder hittades i baren.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.