Amerikansk man i koma efter att ha dragits upp ur vattnet vid Surin Beach i Phuket

Thalang –

En 72-årig amerikansk man låg i koma efter att han drogs upp ur vattnet av livräddare vid Surin Beach i Cherng Talay i dag.

Cherng Talay-polisen underrättades om händelsen från en oidentifierad jetski-operatör vid Surin Beach på fredagseftermiddagen (10 november)th). Polis och räddningsteam anlände till stranden för att hitta den 72-årige manliga amerikanen liggande på stranden. Han var medvetslös och fick HLR innan han fördes till ett närliggande sjukhus.

Livräddare berättade för Cherng Talay-polisen att de hittade mannen med ansiktet nedåt i havet 150 meter från stranden. Mannens tillstånd var vid presstid okänt och sjukhuset hade inte lämnat några uttalanden.

Mannens namn undanhölls för hans integritet och för att polisen skulle kunna kontakta hans anhöriga om situationen. Det var inte omedelbart klart om mannen var turist eller ex-pat.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.