UPPDATERING: Glasterrass på Surin Beach i Phuket Byggstart påbörjades

Thalang –

Bygget av en glasterrass vid Surin Beach har påbörjats som beräknas vara färdig inom de närmaste två åren.

Våra tidigare berättelser:

Phuket planerar att bygga en skywalk i Rawai och en glasterrass vid Surin Beach i Thalang.

Bygget av en glasterrass vid Surin Beach i Thalang beräknas påbörjas i december.

Nu till uppdateringen:

Bygget startade äntligen på torsdagen (9 novemberth). Den officiella ceremonin lanserades av Phukets viceguvernör Amnuay Pinsuwan och presidenten för Phuket Provincial Administration Organisation (PPAO) Mr. Rewat Areerob. Huvudhyllningsstolpen placerades på byggarbetsplatsen.

Viceguvernör Amnuay sa till thailändska medier: "Den totala budgeten är 198 miljoner baht. Det förväntas att projektet kommer att slutföras inom de närmaste två åren. Glasterrassen vid Surin Beach kommer att bli ett nytt landmärke för att locka fler turister till Cherng Talay, Thalang och Phuket. Projektet kommer att ligga under idén om havet och Phukets lokala liv.”

”Projektet omfattar nio Rai-tomter som är designade av Phisut Technology Company. Det kommer att finnas två 360 graders utsiktspunkter där folk också kan se solnedgången på kvällarna.”

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.