Karnevalen i Phuket för att markera början på turismens högsäsong

Patong –

Den årliga Patong-karnevalen kommer att hållas nästa månad för att markera den officiella invigningen av Phukets turismhögsäsong.

Presskonferensen hölls onsdagen den 8 novemberth) på Jungceylon varuhus i Patong ledd av Phukets guvernör Mr. Sophon Suwannarat och Patongs borgmästare Mr. Chalermsak Maneesri.

Den 37th årliga evenemanget kommer att hållas från den 8 decemberth till december 10th, 2023 på Patong Beach från 10:00 och framåt. I år kommer att vara under temat "Lyckans tid". Festivalen hålls traditionellt i Patong för att markera början på Phukets turisthögsäsong.

Det kommer att finnas många aktiviteter som parader, karnevalsföreställningar, kabaréshower och kulturshower. Konserter från Twopee SOUTHSIDE kommer att presenteras vid evenemanget tillsammans med många mat- och dryckesstånd.

Relaterad artikel:

Den årliga Patong-karnevalen pågår för att markera början på Phukets turismhögsäsong.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.