Utländska turister skadade när minibuss välter efter att ha varit inblandade i påkörningsincident på Patong Hill - VIDEO

Patong –

Två utländska passagerare skadades efter att en minibuss krockades in av en påkörd lastbil innan den välte på Patong Hill.

Patongpolisen underrättades om olyckan på torsdagsmorgonen (9 novemberth) på Patong – Kathu Road på Patong Hill nära Tiger Shrine.

De kom till platsen för att hitta den vältade minivanen i vägen. Sju utländska passagerare hade klättrat ut från minivanen. Två av dem hade lindriga skador.

Närliggande räddningsteam hittade en annan skadad svart minibuss utan skadade passagerare.

CCTV-bilder i närheten av platsen visar att en vit pickup försökte köra om minivanen i kurvan innan den kraschade in i den vita minivanen och den svarta minivanen på motsatt körfält. Den vita minivanen välte. Lastbilen stannade inte. Polisen letar efter lastbilschauffören vid presstillfället.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.