Två personer greps för att sälja magiska svampar i Patong med utländska kunder i baren

Patong –

Två personer greps på en bar på Bangla Road. De hittades sälja magiska svampar som är listade som illegala droger i kategori 5 i Thailand, säger polisen. Även utländska kunder hittades i baren.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att på onsdagen (8 novemberth) efter midnatt arresterade de två oidentifierade misstänkta, en man och en kvinna. Från dem beslagtogs olika typer av magiska svampar som var listade som APE och DC, totalt beslagtogs 10 gram. Polisen beslagtog även lustgas, ofta kallad lustgas, vilket också är olagligt.

De misstänkta fördes till Patongs polisstation för att åtalas för olagligt innehav av kategori 5 droger (magiska svampar). Phuket Express noterade att Patongpolisen inte gav några ytterligare detaljer om de två misstänkta eller om de utländska kunderna i baren skulle ställas inför några rättsliga anklagelser.

Namnen på de misstänkta och baren var antingen av Patong-polisen i väntan på ytterligare utredning.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.