Kvinna greps för att ha sålt magiska svampar i Patong

Patong –

En kvinna greps i en cannabisbutik i Patong. Hon hittades säljande magiska svampar som är listade som illegala droger i kategori 5 i Thailand, säger polisen.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att på måndagen (6 novemberth) efter midnatt arresterade de en oidentifierad thailändsk kvinna. Från henne beslagtogs olika typer av magiska svampar som listades som Ghost, Golden, AA, Mac 1, Ape, Yeti Star och New, totalt beslagtogs 275 gram.

Hon fördes till Patongs polisstation för att åtalas för olagligt innehav av kategori 5 droger (magiska svampar). Phuket Express noterade att Patongpolisen inte gav några ytterligare detaljer om kvinnan.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.