Man greps i Phuket för att ha sexuellt övergrepp på en kollega

Phuket -

En man greps i Phuket efter att han påstås ha förgripit sig sexuellt på sin kvinnliga kollega i Rayong.

Central Investigation Bureau (CIB) berättade för Phuket Express att de denna vecka har arresterat en misstänkt som endast identifierats som Mr. Atthanee vid en parkeringsplats vid ett varuhus i Chalong, Mueang Phuket. Han anklagas för att ha förgripit sig sexuellt på en annan person vars ålder är över 15 år och häktat en person mot dennes vilja.

Ett kvinnligt offer, 27, vars namn har undanhållits för sin integritet, arbetade på samma plats som den misstänkte. Den misstänkte bad offret att gå ut med honom på middag och dricka alkohol efter jobbet. Den misstänkte ska sedan ha hotat och tvingat offret att gå till sitt rum i Rayong.

Den misstänkte ska sedan ha misshandlat offret sexuellt men offret lyckades fly från sitt rum. Offret gjorde sedan en polisanmälan.

Den misstänkte mannen släppte inte omedelbart något uttalande eller vädjan och satt kvar i polisens förvar vid presstiden.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.