Efterlyst misstänkt skadar bussar med slangbella i Phuket

FOTO: MGR Online

Phuket -

Polisen jagar en misstänkt som skadade bussar med slangbella i Rassada.

Chefen för ett busstransportföretag lämnade in en rapport till Phuket City Police om händelsen tidigare i veckan. Hon berättade för polisen att de två bussarna som skadades var parkerade vid en bussparkering inne på en bensinstation i Rassada, Mueang Phuket.

Phukets rättsmedicinska polis inspekterade bussarna och trodde att bussarnas glasfönster skadades av skott från en träslunga.

CCTV-bilder i närheten verkade inte omedelbart fånga några misstänkta på video. Polisen tror att den misstänkte kan ha skjutit bussarna från en skog bakom bensinstationen. De berättade också för The Phuket Express att de jagar den misstänkte.

Det exakta beloppet för ekonomiska skador från attacken mot bussarna meddelades inte för pressen

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.