Twenty Dolphins Sighted off Phang Nga – VIDEO

Phang Nga –

Ett tjugotal flasknosdelfiners sågs simma i en nationalpark i Phang Nga i Khura Buri-distriktet den gångna helgen.

Personalen i Surin National Park berättade för Phuket Express att på lördagen (4 novemberth) såg de ett tjugotal flasknäsdelfiner medan de patrullerade i nationalparkens område. Delfinerna simmade tillsammans med båten.

Flasknosdelfinen är ett av de skyddade marina djuren i Thailand. De gillar att simma medan båtar rör sig. De samlar normalt ett 20-tal i en grupp men ibland kan de vara fler än så.

Surin nationalpark har precis öppnats igen efter många månaders stängning för att miljön ska kunna återhämta sig från tidigare turism.

Relaterad artikel:

Similan National Park och Mu Ko Surin National Park i Phang Nga öppnade igen efter många månaders stängning för turism.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.