Gryta kvar på spisen Incidenten blir ett nära samtal för Chalong brandmän

Chalong/nyhetskort:

En lokal invånare lämnade nyligen en kastrull på en spis som fick en del rök att välla från ett hus som skrämde invånarna i Chalong.

Brandmän vid Chalong kommun underrättades om händelsen i slutet av förra veckan i ett hus på Luang Por Klueam Road i Chalong.

Räddningstjänsten anlände på baksidan av huset och upptäckte att det kom ut rök. Bakdörren låstes upp och brandmän kunde ta sig in i köket.

Mat i en gryta stod på spisen men var helt bränd. Brandmännen stängde av spisen och grytan brändes men köket skadades inte.

Det var oklart var ägarna till bostaden befann sig vid tiden för nära samtalet, noterar TPN media. Brandmän tog denna ganska mindre incident som ett tillfälle att påminna allmänheten om hur snabbt en situation kan gå utom kontroll och varnade invånarna för att om de inte hade reagerat snabbt kunde detta ha blivit en mycket värre brand. Som ett resultat av detta bör invånarna alltid vidta lämpliga försiktighetsåtgärder när de lagar mat och vistas i närheten av köket.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.