Man greps för att ha våldtagit styvdotter sedan hon var fyra år gammal i Phuket

Phuket -

En man greps efter att han påstås ha våldtagit sin styvdotter sedan hon var fyra år gammal tills hon var tonåring i Phuket.

Thai Central Investigation Bureau (CIB) berättade för TPN media att de denna vecka har arresterat en misstänkt som endast identifierats som Mr. Chaiwat efter en arresteringsorder som utfärdades av Phukets provinsdomstol i juni 2022. Han anklagas för att ha våldtagit ett barn under 15 år. -år gammal.

Han ska ha våldtagit sin styvdotter, vars namn har undanhållits för hennes integritet och skydd, sedan hon var fyra år gammal och hon är nu 15 år gammal. Chaiwat var med sin mamma sedan offret var mycket ung, men när flickan var 10 år gammal arresterades hennes mamma och fängslades i Phuket för stöld, säger CIB.

Offret stannade sedan med endast Chaiwat. Han våldtog henne framgångsrikt och bad att inte berätta för någon och fortsatte att våldta henne många gånger, sa CIB. När flickans mamma släpptes från fängelset berättade offret för henne att hennes styvfar våldtog henne men att hennes mamma först inte trodde på vad hon sa.

Flickan berättade sedan för sin lärare på sin skola innan läraren rapporterade den chockerande händelsen till CIB-tjänstemän. Flickan blev sedan äntligen befriad från sin styvfar.

Chaiwat släppte inte omedelbart ett uttalande och det var oklart om han hade behållit tjänsterna som advokat. Han greps av CIB i väntan på ytterligare rättsliga åtgärder.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.