Dödlig kollision i Phuket: Två unga utlänningar döda, en skadad efter att bilförare kört in i motorcykel

Phuket—

Klockan 1:00 den 5 november 2023 fick Chalong-poliserna en olycksrapport framför Friendship Beach Resort, Mueang, Phuket.

Vid olycksplatsen, enligt Rawais räddningsrapport, hittades en sedan och en motorcykel kraftigt skadad.


Irina Pustovalova, en 41-årig rysk bilförare, fick en mindre skada och behandlades för såret på olycksplatsen innan hon fördes till Vachira Phukets sjukhus.

I närheten hittades Nickolas Joseph Ayuob, en 21-årig amerikansk motorcyklist, och Schintgen Cey-Lan, en 19-årig luxemburgare, tragiskt döda.

Enligt Phukets polisrapport fångade lokal CCTV ögonblicket för olyckan (se nedan) och fick reda på att Irinas sedan såg ut att ha kraschat in i offrens motorcykel i hög hastighet vilket resulterade i de två dödsfallen.

Inledningsvis samlade Chalong-poliserna sina bevis och genomförde ett alkoholtest på Irina, väntade för närvarande på resultaten och skulle sannolikt anklagas för att köra hänsynslöst vilket resulterade i andras död därefter. De varnade dock för att de fortfarande skulle behöva granska fallet innan några åtal väcktes.

Irina släppte inte omedelbart ett uttalande till pressen eller polisen och låg kvar på ett sjukhus för sina skador vid presstid.

Följande är CCTV-bilder av olyckan från relevant polis. Filmen, även om den inte är grafisk, kan störa känsliga tittare. Tittarnas diskretion rekommenderas.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.