Phuket Smart Pier lanseras i Chalong

Chalong –

Phuket Provincial Administrative Organisation (PPAO) kommer att lansera en Phuket Smart Pier i Chalong

PPAO-chefen Mr. Rewat Areerob berättade för Phuket Express att marin turism är känd bland turister och att många passagerare för närvarande använder sjötransporter. Phuket Smart Pier kommer att anslutas till många andra pirer i Phuket och närliggande provinser i Andamansjön.

Phuket Smart Pier kommer att lanseras med högnivåteknik som använder AI-system för bättre infrastruktur och säkerhet för både thailändska och utländska turister som reser i Phuket.

Phuket Yacht Control Center: PYCC kommer också att vara stationerad vid Smart Pier för att serva yachter från andra länder med One Stop Service-system.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.