Föraren skyller på bromsfel för Patong Hill-olycka

Patong –

En förare har klarat sig från skador efter att hans lastbil i närheten välte på Patong Hill och han skyllde på bromsfel.

Patongpolisen underrättades om olyckan i fredags (3 novemberrd) på No. 4029 Road ( Kathu – Patong Road) på Patong Hill. De kom till platsen för att hitta lastbilen på ett skyddsräcke och var nästan vält.

Lastbilschauffören, Mr. Somjit Tanaart, 59, från Ubon Ratchathani, som inte skadades, berättade för The Phuket Express att han bar föremål till hotell. Det var första gången han körde till Phuket med en GPS-navigator. Lastbilen fick ett bromsfel innan lastbilen gled bakåt i backen och fastnade på skyddsräcket i en kurva nära Tiger Shrine.

Lastbilen drogs senare upp av en kranbil innan den avlägsnades från vägen. Polisen fortsätter sin utredning eftersom statlig egendom skadades.

Liknande historia:

En förare och hans unge son har klarat sig från svåra skador efter att en bil voltat på Patong Hill i Kathu.

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.