Två motorcykelförare överlever otroligt nog efter att sedan tappat kontrollen i Rawai – VIDEO

Rawai –

Två motorcykelförare har klarat sig från alla skador efter att en sedan tappat kontrollen framför dem innan de slog in i en elstolpe i Rawai, Mueang Phuket.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan tidigt på morgonen tidigare i veckan på Wiset Road. De första insatserna kom till platsen för att hitta den skadade sedanen som hade kraschat in i en elstolpe vid vägkanten. En oidentifierad förare som hade ådragit sig olika skador fördes till ett lokalt sjukhus.

CCTV-filmer visar att sedanen körde bakom två motorcyklar innan den tappade kontrollen och smällde in i en elstolpe framför dem. Båda ryttarna blev inte träffade trots ett otroligt nära samtal.

Chalongpolisen fortsätter sin utredning eftersom statlig egendom hade skadats från olyckan och planerade att prata med föraren av sedanen när de återhämtade sig från sina skador.

Varning för grafiskt innehåll i CCTV-filmen nedan.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.